Veiligheidsmaatregelen

/Veiligheidsmaatregelen
Veiligheidsmaatregelen 2017-02-08T10:55:36+00:00

Heeft u een veiligheidsscan op uw bedrijf uitgevoerd en heeft u advies gekregen over het aanschaffen van hang- en sluitwerk of kluizen? Dan kunt u nu gericht investeren in de juiste veiligheidsmaatregelen.

Hang- en sluitwerk
website-hangDe basis voor iedere beveiliging is hang- en sluitwerk. Hieronder verstaan we alle producten die gebruikt worden om deuren en ramen te kunnen bedienen en belangrijker deze op slot te doen zodat uw ramen en deuren optimaal beveiligd zijn tegen inbraak. SKG gecertificeerde producten verkleinen de kans op inbraak aanzienlijk. Hoe beter het hang- en sluitwerk, hoe langer een inbraakpoging duurt, des te sneller een inbreker uiteindelijk opgeeft. Een woning met Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW) heeft 90% minder kans op een inbraak. Hang- en sluitwerk is maatwerk en daarom komt een lokale expert graag bij u langs om u uitgebreid te adviseren over het juiste hang- en sluitwerk.

Kluizen
Sistec-MT-serie
Geld, belangrijke documenten en kostbaarheden met een hoge financiële of onvervangbare emotionele waarde wilt u veilig opbergen en beschermen tegen diefstal of brand. Uw waardevolle bezittingen en papieren bergt u daarom veilig op in een goede gecertificeerde kluis. Goede kwaliteit kluizen worden getest volgens (Europese) normeringen en zijn te herkennen aan het ECB-S keurmerk of een SKG keurmerk (particulieren). Gecertificeerde kluizen bieden meer zekerheid en staan garant voor een extra hoge kwaliteit en mate van betrouwbaarheid, zowel op het gebied van inbraakwerendheid als brandwerendheid. U kunt kiezen uit diverse kluizen zoals afstortkluizen, inbraakwerende kluizen, brand- en inbraakwerende kluizen en een autokluis.

Meer informatie
Wilt u veiligheidsproducten aanschaffen en eventueel laten monteren? Gebruik dan onze dealerlocator om een gekwalificeerde specialist bij u in de buurt te zoeken!

Voor meer informatie over onze producten kunt u kijken op www.nauta.com. Natuurlijk kunt u ook direct contact met ons opnemen. Wij staan graag voor u klaar om u vrijblijvend te adviseren en te begeleiden!